December
21

Junis bjuder på film!

Det här jullovet blir inte som vanligt. På grund av att vi inte kan träffas och göra en Julgransplundring som vi brukar här i Orminge så bjuder vi istället in till film - hemma hos dig!

Vill du se på en film hemma via SF Anytime så skickar vi en länk så du kan streama filmen under 48 timmar. Skriv ett mail till ylva.sandin@iogt.se och skriv vilken film du vill se. Skriv också ifall det går bra med någon annan av filmerna eftersom länken är just till en av filmen.
Jag gör det här ideellt, men jag ska försöka att få iväg dem inom ett dygn. Det finns 4 filmer att välja på. Det kräver att någon som är över 18 år har/skaffar sig ett konto på SF Anytime, vilket är kostnadsfritt. Filmlänken är gratis, men vill du sedan se andra filmer via SF anytime så står det på deras hemsida vad filmerna kostar. De här filmerna kan du välja på;
1, Sonic (från 7 år) Sonic försöker hantera det märkliga livet på jorden tillsammans med sin nyfunna, mänskliga bästa vän Tom Wachowski.
2, Jumanjii: Next level (från 11 år)
Gänget är tillbaka i ”Jumanji: The Next Level”, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som de förväntar sig.
3, Lassemajas Detektivbyrå – Tågrånarens Hemlighet (barntillåten)
Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för.
4, Grinchen (den tecknade)
När invånarna i Vemdalen tillkännager att de ska göra julen tre gånger så stor som förut inser Grinchen att det enda sättet för honom att få lugn och ro är att stjäla julen.

Bli gärna medlem via denna länk "https://www.junis.se/distrikt/stockholm/" om du gillar vilka vi är och vad vi står för så får du fler inbjudningar till roliga träffar och aktiviteter.

Information

Datum och tid:
21 december klockan 00:00 - 06 december klockan 00:00
Adress:
13233 Saltsjö-Boo, Nacka
Kontaktperson:
Ylva Sandin
0705504563, ylva.sandin@iogt.se
Organisation:
Junis
Ålder:
7-15 år
Deltagaravgift:
Gratis - men internet uppkoppling mot SF Anytime krävs.
Föranmälan krävs:
Nej

Ge en gåva, du kan göra skillnad

När du ger en gåva till Vit jul bidrar du till jullovsaktiviteter för tusentals barn och unga i hela Sverige.

Ge en gåva