Värva en

företagsgivare

Bli ambassadör för Vit jul – Tipsa oss om ett företag

 

Känner du någon som driver ett företag som du tror skulle vilja bidra till Vit jul? Då kan du berätta om kampanjen och vad en gåva kan göra för tusentals barn och unga.

Det finns ca 1 miljon företag i Sverige och allt fler företag vill vara med och bidra till goda ändamål som Vit jul. Men för att kunna bidra till kampanjen måste de såklart känna till att vi finns och vad vi gör. Här kan du som är ambassadör för Vit jul göra skillnad! Tipsa oss om din företagskontakt så ringer vi upp och berättar mer om Vit jul och vad det innebär att bli en företagsgivare.

Så här går du till väga:

  1. Fundera på om du har någon du känner som leder/driver ett företag.

  2. Berätta om Vit jul för din vän/kontakt och fråga om de skulle vilja bidra till Vit jul-kampanjen. (Osäker på vad du ska säga? Då kan du använda dig av tipsen på Frågor och svar om företagsgivande eller Bra att veta om Vit jul)

  3. Tycker din vän/kontakt att det låter intressant fyller du i formuläret nedan så tar vi en kontakt och fortsätter dialogen.

Tipsa om ett företag

  • (Har du skrivit under ställningstagandet och/eller startat en egen insamling? Ange i så fall samma mejladress här.)

 

Dina uppgifter behandlas enligt gällande lagar och vår integritetspolicy.

3 utmaningar som gör dig till ambassadör

För att bli Vit jul-ambassadör behöver du klara minst en av de tre utmaningarna:

 skriv under Vit juls ställningstagande

 värva en företagsgivare

 starta en egen insamling

Du väljer själv var du vill sätta ribban, vilka utmaningar du vill satsa på och hur många du vill försöka nå och engagera. Som tack för varje utmaning du klarar får du en utmärkelse.

Den hemliga Vit jul-klappen kan bli din 

Fixar du alla tre? Då vill vi ge dig något extra fint – nämligen vår hemliga Vit jul-klapp som vi skickar hem till dig vid kampanjens slut.