Sprid vårt budskap

Vill du höja din röst för barnen?

Allt för många barn och unga räknar ner till jul med en klump i magen – men tillsammans kan vi göra skillnad. Genom att engagera dig i Vit jul-kampanjen är du med och påverkar och påminner samhällets vuxna om att göra julen till den högtid det är och bör vara – barnens. Tillsammans kan vi få fler barn och unga att uppleva den jul de drömmer om och vill minnas.

Följ oss gärna på sociala medier, kommentera, dela och gilla. Använd dig av vårt digitala och fysiska kampanjmaterial för att sprida vårt budskap på sociala medier och i allmänna miljöer. Uppmana din släkt, vänner och bekanta att engagera sig i kampanjen – tillsammans är vi starka.

Digitalt kampanjmaterial

Vill du sprida Vit juls budskap i dina sociala medier? Visa ditt ställningstagande genom att använda dig av våra färdiga inlägg i ditt flöde. Eller varför inte lägga till en twibbon på din profilbild eller någon av våra omslagsbilder på Facebook?

Digitalt kampanjmaterial

Fysiskt kampanjmaterial

Vill du sprida Vit juls budskap i skolan, på jobbet eller anslagstavlan? Beställ hem våra affischer, flyers och dekaler för att sprida kunskap och uppmuntra till en Vit jul. Fyll i beställningsformuläret med det kampanjmaterial du önskar.

Fysiskt kampanjmaterial

Sociala medier

Följ kampanjen på sociala medier och dela gärna våra inlägg för att sprida budskapet om en Vit jul.

Instagram
Facebook
LinkedIn

För företag

Är ni intresserade av att sponsra våra aktiviteter och ge fler barn fina jullovsminnen? Mejla info@vitjul.se för att se vad vi kan göra tillsammans.

Har ert företag skänkt en gåva? Mejla info@vitjul.se för att få tillgång till vårt kommunikationspaket med ikoner, mejlsignatur och bilder.