För företag - Vit Jul

För företag

Var med och skapa fina julminnen för fler barn!

I genomsnitt fyra-fem barn i varje skolklass växer upp i en familj där någon vuxen har ett riskfyllt drickande. Kampanjen Vit jul syftar till att uppmärksamma detta – men också att göra något åt det!

Förra året nådde vi över 10 000 barn och unga med aktiviteter under jullovet. Tack vare dig som företagsgivare kan vi i år nå ännu fler. Aktiviteterna löser inte barnens situation på lång sikt men ger dem en andningspaus, en trygg frizon där de kan slappna av och bara vara barn för en stund. De får med sig många skratt och härliga minnen, ett jullov som de kan glädjas åt och se fram emot helt enkelt. Och det kan i vissa fall visa sig bli helt livsavgörande!

 

Det fanns en sak som gjorde skillnad för mig och det var Vit juls aktiviteter. Det var skönt att komma bort för stunden. Att fokus inte var på alkohol utan på aktiviteten och umgänget. Det låter kanske fånigt och självklart för många andra, men det var precis det som gjorde stor skillnad för mig.

Max, 22 år

Vi utlovar glädjepirr och en varm känsla i magen.

Som företagsgivare får du vår odelade tacksamhet. Du får dessutom ett diplom, digitala banners som visar ert stöd till Vit jul, personlig återkoppling och möjlighet till fortsatt engagemang. Men viktigast av allt är ändå vetskapen om att ert företag har bidragit till att fler barn har fått skratta, leka och mysa under julen och att fler känner hopp om framtiden.

Vill du veta mer om hur du kan engagera dig?

Kontakta Patrik Haggren, ansvarig för Vit juls företagssamarbeten:
Tel: 072-174 80 10
E-post: patrik.haggren@iogt.se

  • Ge ert bidrag

Hjälp oss att sprida kampanjen och öka gåvorna till våra barns julfirande!

Utmana en kär konkurrent via LinkedIn eller Facebook och sprid Vit jul till så många du känner. Ju fler vi blir desto större blir effekten av vårt arbete!

Dela på:

Vit juls företagsgivare 2018

Ge en Vit jul-gåva till dina anställda och kunder!

Välj bland symboliska gåvobevis eller fina klappar som ni kan lägga under företagsgranen.

Välkommen in i vår gåvoshop!