Gott och blandat

 

Digital bildbank

Vi tillgängliggör nu en digital bildbank med grafiskt material som ideella, ledare, förtroendevalda, föreningar, kårer, distrikt och medarbetare kan hämta material i. Bildbanken kommer kompletteras kommande veckor med mer grafiskt material.

I bildbanken finns nu också omslagsbilder för Facebook.

Mappen finns tillgänglig via DropBox och du når den här.

Behöver du EPS-filer? Mejla info@vitjul.se

 

Vit jul podd

I år lanserar Junis en Vit jul-podd som programleds av Hillevi Wahl. Podden kommer i fyra avsnitt, ett varje adventssöndag.

Samtalsledare: Hillevi Wahl, journalist och författare
Producent: Gunnar R Johansson

Sprid gärna podcasten i dina nätverk, lyssna och dela så att vi når så många som möjligt.

Du kan redan nu läsa om de olika gästerna här.

 

Vit jul + POPBOX= sant

I år samarbetar Vit jul med UNFs fantastiska initiativ POPBOX . POPBOX kommer lansera fyra spännande boxar med härliga smaker. Snart kommer du kunna läsa mer om

Vill du tipsa företag om POPBOX?
Vill du också ha en snygg flyer att dela ut, till företag som annars tänkt ge bort alkohol i julklapp? POPBOX & VIT JUL har tagit fram ett roligare alternativ. Tipsa företag i din närhet genom denna flyer!

Under jul är det vanligt att alkohol blir en julgåva från företag, men POPBOX har tagit fram ett bättre alternativ. Ge bort en POPBOX istället, ett roligare och nyktert alternativ av hantverksdryck. Kontakta info@vitjul.se så skickar vi flyers att dela ut, snabbt som attan!

Omslagsbilder Facebok

Nu kan du ladda ner och använda en omslagsbild till ditt personliga Facebook-konto för att visa att du stödjer kampanjen.

Omslagsbild 1

Omslagsbild 2