Vit Jul + POPBOX=sant

4 peppiga POPBOX:ar i schysst “VIT JUL & GOTT NYTT VITT ÅR”-feeling med ingefärspepp, enbärslugn, syrliga bär, tropisk paus, svenska & norska julsmaker, kardemumma & nejlika, barnasinne, mocktail, porlande äpple, rabarberbubbel och glimrande bärnstensdricka.

Köp via www.popbox.nu

Om POPBOX

POPBOX innehåller 6 noga utvalda, svåra-att-få-tag-på-drycker. Typ 20-35cl/smak, packade i en trygg-snygg låda, skeppad till närmsta POSTNORD-ombud. Du aviseras via sms eller direkt i Postnords app, du får självklart ett mail från oss med spårningsnummer!

I boxen hittar du en liten meny som beskriver smakprofilerna i boxen samt indikerar om de är veganvänliga, eko och/eller glutenfria. Ibland döljer sig en tävling eller nåt annat kul i menyn. Vissa utgåvor kommer med en tok-praktisk 6-förpackning för att enkelt ta med dig dryckerna på äventyr… och för dom av oss som älskar klibbor slänger vi med en ny design i varje POPBOX.

POPBOX utmanar normen kring ”lämplig” dryck för vuxna. Ett sätt att enkelt testa massa svingod dryck, utan att du själv behöver hitta dem! Dessutom stödjer ditt köp en drogfri verksamhet för ungdomar genom UNF. Asså allvarligt! Kidsen behöver plats att hänga, saker att göra, umgängen fria från press kring alkohol och droger. Allt överskott, varendaste litet öre som blir kvar går direkt till UNF:s verksamhet!

Bakom POPBOX står alltså Ungdomens Nykterhetsförbund (UNF) och vi arbetar för och med ungdomar för att bygga en plattform och ge dem verktyg för att skapa en meningsfull drogfri fritid. UNF kämpar för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger genom att utbilda ungdomar i demokrati & ledarskap, att föra debatt och anordna drogfria event för ungdomar. Vill du läsa mer om UNF, gå in på www.unf.se.

UNF är en av organisationerna som genom IOGT-NTO-rörelsen står bakom kampanjen Vit jul.

Du kan läsa mer om POPBOX här.

VIT JUL-ISH / BOX 1

En mix av lätt ingerfärspepp, enbärslugn, lite mjukstart-muster, en hint av kardemumma, kanderat äpple och en paus i form av granatäpple/körsbär ger en stödjande knuff i rätt jul-riktning.

Beställ din POPBOX här (från och med 15 november).

 

VIT SNART JUL / BOX 2

Peppiga på lite mer peppis mixar vi upp det mustiga i form av klassiker, apelsinmix och blåbärigaste julmusten ever. Pausar med hjortron-apelsin och norsk julebrus (asså hallon-ish), bryter av med citron-saffran för friskhet i allt det juliga.

Beställ din POPBOX här (från och med 15 november).

 

VIT JUL IGEN / BOX 3

Maxat med jul & i behov av nya smaker mixar vi söt mandarin, syrlig svartvinbär med kardemummigaste & kryddnejlika präglade  julmusten i mannaminne. En polkagris har nästlat sig in och utmanar julfriden, den  upplösta bärnstenen sätter glimrande punkt.

Beställ din POPBOX här (från och med 15 november).

 

GOTT NYTT VITT ÅR / BOX 4

Möjligheter för det nya året med utsökt mousserande rabarber & porlande äppelmust, en syrlig mocktail man kan lita på och stärkande ingefära värmer upp förväntan och pepp. Rödaste aroniabär lättar upp och visar nya horisonter och välgörande kiwi tar hand om oss på andra sidan nyår.

Beställ din POPBOX här (från och med 15 november).