Bli ledare

Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet.

Som ledare hos oss kommer du att göra skillnad för många och samtidigt lära dig nya saker, skapa äventyr, aktiviteter och inte minst, utveckla ditt ledarskap. Hos oss har alla, unga som vuxna, valt bort alkoholen. För vi tror att ett samhälle utan alkohol är en bättre plats för alla.

Bli Junis-ledare

Vi söker engagerade ledare som är redo att göra skillnad – på riktigt!

Som ledare i Junis blir du en trygghet och en förebild. Du får en kostnadsfri utbildning inom ledarskap och allt stöd du behöver för att du ska bli den trygga ledare du behöver vara. Att leda en barnverksamhet är en utmaning, men vi lovar att du kommer få minnen och erfarenheter för livet. Är du den vi söker?

Bli ledare | Junis

ledare vid sjö

Bli scoutledare

Upplev äventyr genom nykter scouting! Som vuxen i Nykterhetsrörelsens Scoutförbund gör du stor skillnad för många samtidigt som du får möjlighet att lära dig nya saker, skapa äventyr och utveckla ditt ledarskap. Att vara scoutledare är fantastiskt roligt. Tillsammans med dina ledarkollegor och scouter får du vara med på en resa där det är ni själva som sätter gränserna.

Hos oss har alla, unga som vuxna, valt bort alkoholen. För vi tror att ett samhälle utan alkohol är en bättre plats för alla. Som scoutledare i Nykterhetsrörelsens Scoutförbund är du med och utmanar alkoholnormen samtidigt som du tillsammans med oss skapar en trygg plats för barn och unga.

Bli scoutledare | Nykterhetsrörelsens Scoutförbund